Verlichting & tapijten

Maak uw huis extra sfeervol met lampen en tapijt

 

Of het nu om de keuken, de badkamer of de woonkamer gaat, elke ruimte heeft op een andere manier licht nodig. Helder licht in de keuken of badkamer, maar eerder gedempt licht voor een optimale sfeer in de living. Bij Dumpi Mart vindt u de mooiste lampen met het juiste licht voor elke plek in huis.

 

Dumpi Mart biedt u een enorm uitgebreid aanbod aan verlichtingsartikelen. Onze moderne collectie lampen en aanverwante verlichtingsapparatuur is geschikt voor gewone lampen, halogeen- en spaarlampen. U hebt de keuze uit diverse stijlen lampen uit metaal, glas, keramiek, papier, textiel en kunststof, of een combinatie daarvan.

 

Een greep uit ons assortiment:

 

Bureellampen

Lampen van eigen creatie

Pendels

Spots

Staande lampen

Tafellampen

Wandlichten

 

Ook tapijten voegen een warme en unieke sfeer aan uw woning toe. Daarnaast isoleert tapijt de warmte en dempt het geluid. Dumpi Mart heeft een grote voorraad kortharige en langharige tapijten in verschillende, eigentijdse kleuren, aparte dessins en in allerlei materialen en afwerkingen. Welk tapijt u ook zoekt, een zacht voor de slaapkamer, een eenvoudig te onderhouden voor de keuken of een slijtvast voor op de trap, Dumpi Mart geeft u het juiste advies.

 

Bezoek onze toonzaal en ontdek ons grote aanbod aan verlichting en tapijten!

Contactgegevens
 
Dumpi Mart (Sint-Kruis)
Brugge - Verlichting & tapijten


Dumpi Mart - Betaalbare meubelen in Brugge, West-Vlaanderen

Maalse Steenweg, 328A
8310 Sint-Kruis
Brugge
Contacteer ons


050 35 57 53
050 36 13 65